70-talet ringde och ville ha sina kort tillbaka

Som ni säkert sett så har ju Gunilla gjort en fin skiss och moodboard åt oss i teamet att inspireras av och här kommer mina två kort. Det ena är en kombination av båda två, dvs jag har utgått från skissen och valt en del färger från moodboarden medan det andra är inspirerat av en bild ur den. Kul och klurigt men härliga höstfärger (tack 70-talet?) hehe.

Till detta kort har jag använt Mama Elephants set Book worm, deras Smile script die och mönsterpapper från Echo parks My favorite fall som har något år på nacken. Stämpelmotiven har jag färglagt med alkoholbaserade markers.

Till det här kortet fick jag rota igenom varenda set från Lawn Fawn som jag ägde, det är en mix av alla möjliga set som jag ska försöka lista. Flera motiv är lite justerade, vissa streck bortmaskade och kanske några nya här och där. Ser du vad det föreställer? 🙂

Lejonet kommer från Wild for you, hamstrarna från Wheelie like you, storken från Plus one, björnen, fisken och sjön från Dad + me, sköldpaddan från Year two, ugglan från Jump for joy, korpen, duvan och kaninen från Yay, kites!, räven från Mom + me och vargen från Joy to the woods. Gräs och kullar har jag klippt ut på frihand medan träden kommer från Lawn Fawns Birch trees. Även bokstäverna är från Lawn Fawn och ingår i Oliver’s stitched ABC.

Boken kommer från Mama Elephants Book worm.

Bakgrunden är gjord med Distress oxide (tumbled glass)vit cardstock samt färgad cardstock i grönt och brunt till trädstammarna.

Kortbaserna jag använt till korten är natur/kraft resp. Anitas 10×21 cm.

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera