Inspiration till Pysslotekets cybercrop

Pysslotekets cybercrop är i full gång och självklart har jag också inspirerats av utmaningarna. Till Pyzzlot Karins utmaning att vika ett 3D-kort gjorde jag detta Side step card – om du är nyfiken på hur man gör denna vikning så kika på Karins lilla instruktionsfilm, vettja!

Jag gjorde basen i kraft cardstock och dekorerade med mönstrat papper från American Crafts serie Let’s Wander. Jag hade ett block med 6×8″-papper, vilket jag tycker är perfekt för både kort och LOs, eftersom jag gör mina LOs i just den storleken. Efter en djupdykning i min lilla låda med stämplat, färglagt och utklippt/utstansat så hittade jag lite moln, en regnbåge och den fantastiska elefanten från Katzelkrafts set Les Jungles. Den passade perfekt på mitt kort, som också fick stämplade texter från hÄnglar & Wings set Babylycka och Födelsedag.

Final touches gjordes med en – surprise, surprise – Fineliner. Jag kan ju inte låta bli att rita ramar runt… 😉

Höstens cybercrop håller på till och med söndag den 15 november och allt händer i Pysslotekets Facebookgrupp – är du inte medlem där så kom och knacka på så släpper vi in dig så du kan vara med och inspireras och kanske till och med vinna den ärofyllda titeln Årets Pappskalle?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera