Fult (?) från MFT

När förra releasen från My favourite things offentliggjordes så la jag snabbt som ögat en förbeställning på ”Warm hugs and frosty kisses”. Jag råkade vara i butiken när Anna trixade med beställningen till MFT och då tittar hon upp från datorn och säger: ”Du, den här som du har beställt – är inte den ganska ful??” HMPF!

Men jo, om sanningen ska fram så är de kanske lite fula…. Men jag tycker det är en härlig variation på allt puttenuttigt som jag annars håller på med. Idag tänker jag inte göra så mycket mer än visa upp de två kort jag skapat till dagens inlägg. Istället tycker jag att ni ska hoppa över till Youtube och titta på en liten video. Du hittar den här –> HÄR <– och medan du är inne på YT, se till att prenumerera på vår kanal. Vi fyller på med innehåll helt oregelbundet så se till att du får notifiering när vi laddar upp nåt nytt (den lilla klockan intill prenumerationsknappen).

Dagens fula 🙂 kort, alltså:

För övrigt så kommer ni väl ihåg vår CC som fortfarande pågår på Facebook och att det är 20 % rabatt på alla produkter från KaiserCraft t.o.m. söndag 8/11. Happy shopping!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera