Kort med tema #pysslokram

Halloj!

Idag tänkte jag visa några kärleksfulla kort jag gjort lagom till alla hjärtans dag där jag inspirerats av den pågående temautmaningen i Pysslotekets Facebookgrupp; #pysslokram.

Korten är ganska enkla och lika varandra i uppbyggnad med ett mönstrat papper och ett färglagt motiv ovanpå. Alla stämpelmotiv är färglagda med alkoholbaserade markers.

På detta kort har jag använt Mama Elephants stämpelset Fuzzy hugs till både motiv och text. Hjärtat är utstansat med Lawn Fawns Outside in stitched heart stackables och det mönstrade pappret kommer från deras pappersblock Really rainbow.

Även här är motivet och texten från Mama Elephants Fuzzy hugs och mönsterpappret från Lawn Fawns pappersblock Really rainbow. Kantstansen kommer från MFTs Stitched scallop basic edges.

Här har jag använt text och mönsterpapper från MFT. Pappret kommer från ett äldre pappersblock som heter Sweet stack och texten från setet Lots of hugs. Motivet är en äldre Whimsy stamp som heter Bird swing och är utstansad med Lawn Fawns Outside in stitched scalloped rectangle.

Sist ut är ett litet kort med mönsterpapper och motiv från Lawn Fawn. Pappret kommer från Perfectly plaid fall och motivet från setet Winter skies. Texten är från MFT Lots of hugs. Både motiv och mönsterpapper är utstansade med Lawn Fawns Dotted square stackables (osäker på om det är large, small eller från båda)

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera