Viktig samhällsinformation

Ni har väl inte missat att det även i år blir ett extra fint och extra bra CC i Pysslotekets Facebookgrupp? Redan nu pågår uppvärmning, så se till att bli medlem om du inte redan är det! Anna tycker att hon förtjänar påskledigt, så butiken kommer att vara stängd Skärtorsdag till Annandag påsk. Se till att bunkra upp med braatthasaker inför CC:n, antingen genom att besöka butiken imorgon eller genom att lägga en beställning ögonaböj!

Förutom cardstock, tejp och en nyfylld stämpeldyna kan det ju såklart vara kul med lite nya grejer att leka med. Här är några av de nyheter jag kanske behöver klappa lite på imorgon:

Ännu fler urfina stämplar från Colorado Craft Company har landat.
Papper perfekta till vårens födelsedagskort.
Ännu en fin serie från Paige Evans…
…med matchande dekos.
Och lite fler dekos. Denna gång från Tim Holtz.
Och till sist lite ”shaker elements” i roliga former.

Har du ledigt i påsk kan du också passa på att rensa lite bland pysslet hemma.  Pyssloteket har nämligen en insamling som pågår från torsdagen 22/4 till och med tisdagen den 4/5. Därefter vidarebefordras den till kollot Barnens ö. Två flugor i en smäll alltså! Mer information hittar du här.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera