Knappt har Cybercrop börjat förrän vi utser vinnare

Vår digitala pysselträff, vårens cybercrop är i full gång och det innebär ju också att uppvärmningsutmaningarna avslutats och vi utser vinnare. Min uppvärmning gick ut på att välja en rad i bingot och samtidigt som man valde raden skulle man även försöka undvika det som stod i de andra rutorna.

Det kom in ungefär 50 fantastiska bidrag. Det bådar gott minsann för Cybercropen!

Här är ett par av bidragen som vi särskilt vill lyfta. Först ut Kicki Hult som använder Katzelkrafts härliga stämpelset tillsammans med om jag inte minns helt galet ettan förra vårens papperskollektioner från Lawn Fawn. Här hittar du de block som är aktuella i butiken just nu.

Ett annat tjusigt bidrag kommer från Katarina Davide. Stilrent med sprayad bakgrund och ett stencilerat blad. Här hittar du de stenciler och sprayer som finns inne just nu i butiken. Fjärilarna och texten blir pricken över i:et.

Ett annat läckert bidrag kom från Stephanie Robinson som utgått från ett stämpetset av Dina Wakely som heter Funny Peeps. Det finns något med Stephanies alster som påminner om Edvard Munchs Skriet fast liksom det motsatta till ångestfyllt. Gillar’t! Stämpetsetet finns att beställa från anna@pyssloteket.se. Dinas stämplar är ljuvliga tycker jag. Se bara Scribbly birds 😍

Nästa bidrag vi vill lyfta är Anna-Carin Mattsson som använt Hänglar & Wings tjusiga tulpanset. Det är tyvärr slut i lager men jag tror mig veta att Anna har en beställning liggande och vi hoppas den kommer in snart. Annars är Altenew ett hett tips för den som gillar att skapa med blomsterstämplar.

Erika Bertsjö gick mot strömmen och skapade ett lila kort med bland annat Lawn Fawns stämpelset Really High Five . Den blendade bakgrunden med bubblorna är magisk glädje på ett papper.

Det för oss till bidraget som en rätt enig jury tyckte skulle ta hem ära och seger i denna uppvärmningsutmaning: stort grattis till Lena Jansson. Lena har använt Lawn Fawns Easter Before n After (Stämpelsetet är slut just nu men går att beställa av anna@pyssloteket.se ). Färgläggningen är helt underbar tillsammans med den ruskigt tjusigt blendade bakgrunden. Pricken över i:et är just de små prickarna som jag gissar är enamel dots alternativt Nuvo Chrystal drops. Snyggt jobbat Lena!!

Stort tack för alla fina bidrag i utmaningen! Vi hoppas på samma uppslutning i resten av CC:t.

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera