Kort i romantisk stil

Allt mer sällan gör jag kort med många dekorationer och lite mer i romantisk stil. Men då och då faller andan på och det var riktig skaparglädje i att göra dessa två som jag tänkte visa idag.

Det är lite extra roligt när man får göra ett bröllopskort tycker jag. Matcha blommorna i buketten, se om det finns något annat gemensamt för paret att väva in.

Basen i kortet är Altenews eleganta embossingfolder Enchanting vines som jag tonat i blått med Distress inks. Bannern är Fancy Wavy Banners från Lawn Fawn. Bokstäverna är ett gammalt (pensionerat) från MFT som jag har embossat, precis som ramen, i Wow Metallic Gold Rich.

Hjärtat är en die från My Favorite Things Heart Rays. Genom att stansa ut den också på mossgummi får man det att poppa upp från kortet. Ramen är från Lawn Fawn Outside in stitched scalloped rectangle. Blommorna Stems and sprigs är från Mama Elephant och de utstansade kvistarna Branches och berries är från Altenew. Alla dessa kan du beställa genom att mejla anna@pyssloteket.se.

Kort nummer två är ett vanligt födelsedagskort där jag utgått från Whimsy Slimline Pocket Die. Bakgrundspappret i rosa/aprikost är ur Maja Designs serie Denim & Girls. De utstansade blommorna och bladen, som jag embossat i guld är Lawn Fawns Happy Hibiscus Custom Die. Etiketten som sticker upp ur fickan är Say what? Gift tags (beställes från Anna).

Blommorna är från Prima och texten är Birthday Perfect Pairings Dies från Concord & 9tj. Visst är den maffig?! Be Anna beställa ett ex hem till dig vettja! Fjärilen har jag klippt från ett mönsterpapper Simple Stories Vintage Botanicals Hello Happy.

Jag blev väldigt förtjust i att skapa med fickan så det kommer ni se på fler kort! Ja, undrar om det inte blir ett till ikväll rent av…

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera