Moodboard och Halloween!

Ni har väl sett den här månadens fantastiska moodboard? Under #pyssloteketmood kan ni dela med er av era tolkningar och även se hur vi inspirerats! Jag tycker det är fantastiskt roligt att se hur olika man kan tolka en skiss och en bild och det bästa av allt är att det finns inget rätt eller fel!

Här är några kort med mina tolkningar! De två första kom till under den ”personalfest” vi hade via zoom för två veckor sedan. Jag hoppas det blir en igen snart för i slutet av kvällen insåg jag att jag druckit kranvatten hela kvällen och glöm mina snacks i köket… :O

Jag började med att göra en bakgrund med stencilen Fall leaves background från Lawn Fawn ihop med distresser. Jag skar till en vimpel av vit cardstock som jag körde igenom embossingfoldern wood planks från Altenew. Jag färgade sedan in den med distresser.

Jag skar till en cirkel med Hero Arts Inifinity dies Circle och färgade in den också med distresser. Stämplarna är från ett äldre Lawn Fawn set och heter Thanks a latte. Stämplade med Memento dyna på Neenah classic cardstock och färglade med alkoholbaserade markers.

Här baserade jag kortet på den bakgrund som blev när jag gjorde rent min stencil efter det första kortet. Löven kommer från Hero Arts och heter Autumn Leaves.

Embossade texten med vitt embossingpulver på svart cardstock. Texten kommer från Visible Image set som heter Affirmations. Blinget kommer från Buttons Galore.

Näst ut är kort på Halloweentema och här har jag använt lite äldre grejor från Mama Elephant och Lawn Fawn!
Dien som jag baserar kortet på heter Winter Forest Cover. Inget Anna har hemma men kanske något som hamnar på din önskelista vid nästa förbeställning? Jag kan varmt rekommendera den till julkort också!
Spökena är från setet Little Boo Agenda. Jag stämplade på Neenah och färglade med alkoholbaserade markers. Valde att klippa ut dem utan vit kant för att inte ta för mycket från bakgrunden. Jag äger tyvärr inte diesen till dessa men de är rätt lätta att klippa för hand. =)

Bakgrunden är vit carstock och distress ink i färgerna mustard seed, carved pumpkin och träden i Black soot. Texten kommer från Lawn Fawn setet Pick of the Patch. Embossade med svart på vitt cardstock innan jag färgade in med mustard seed.

Här är ett till på samma tema med i andra färger. Här använde jag Wilted violet, Dusty concord, Chipped Sapphire och Black soot.

Dien i bakgrunden kommer från min privata gömma och jag har ingen aning om vad det är för märke tyvärr!

Det var allt från mig för idag!

Ni har väl inte missat att vi drar igång hösten cybercrop i vår facebookgrupp snart?? Den 29:e brakar det loss. Hur länge vi håller på eller hur schemat ser ut är en hemlighet än så länge. Men se till att vara med i alla tävlingar för att ha chansen att vinna den fina utmärkelsen Årets pappskalle! 😀

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera