Lucka 19: Änglar

Idag är det fjärde advent och jag tänkte bjuda på lite mer julstämning än i mitt förra julkalenderinlägg (Grinchen) – för det är faktiskt så att jag älskar att göra julkort! Dagens kort är gjort med stämplar från Visible Image-setet Angels, vit- och guldembossing och en härlig bakgrund gjord på akvarellpapper med Nuvo Shimmer powders.

Texten är från ett av de nyare stämpelseten från hÄnglar & Wings och det heter Julcirkel, embossat i vitt på en bit vellum från Lawn Fawn som jag monterat på en bit svart cardstock. Jag häftade fast texten på kortet innan jag monterade fast allt på en kraft/naturfärgad kortbas. Finliret gjordes som vanligt med svart Fineliner och vit Signo broad, mina favoritpennor på pysselbordet.

Jag hoppas att ni alla får en fin jul med mycket mys!
Tack för titten och pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera