Lawn Fawn Simply celebrate, inte så simple att använda?

Har du också stämplar som du gillar men inte riktigt lyckas använda och ändå vill du inte göra dig av med dem för det är något så tilltalande med dem? Jag har ett par sådana set och det är ur Lawn Fawns serie simply celebrate. Jag vill inget hellre än färglägga och använda alla motiv men det är så svårt av någon anledning. Ett tag tänkte jag att det kanske var för att jag behöver diesen till men nja, det hjälpte föga..

Så fort jag ser någon göra något fint med stämplar från något av de set jag har så måste jag göra likadant, kopiera, plagiera ja you name it! Jag kan för mitt liv inte hitta på något själv med dessa godingar och ändå lockas jag att köpa fler (vilket jag inte får förrän jag lyckats använda dem mer, men vem är jag att hindra mig själv?)

Hur som haver, jag såg ett inlägg i någon pysselgrupp på Facebook där ballongerna ur Simply celebrate hade använts och jag skred till verket direkt, dessutom fick jag använda mina glittriga washitejper som jag inte heller vet vad jag ska göra med. Win-win!

 

Jag tog kopieringspapper och klistrade fast tejperna i ett regnbågsliknande mönster, skar ut två bakgrunder och två vita paneler (med Lawn Fawns Outside in stitched rectangle stackables), stämplade upp ballongerna och färglade i någon sorts regnbågsordning (when in doubt just rainbow, ett motto jag gillar mer och mer). Jag tog en text från hÄnglar & Wings Mer grattis, stämplade och embossade, skar ut ballongerna och fäste med lite distanskuddar och toppade det hela med glossy accents på ballongerna. Man kan inte få för mycket glitter, glans eller regnbågar, det är sedan gammalt.

Nöjd och glad att ha använt stämplarna ännu en gång, även om jag nog kan räkna dem på en halv hand eller så, hittade jag som en bonus ett annat kort jag gjort med ljusen från samma stämpelset men på ett annat sätt, också snott från någon kreativ människa på internet (Tack, tack, tack internet!).

Här består dock bakgrunden av en bit mönstrat papper och texten från Lawn Fawns Simply celebrate. Nu vet jag nog vad jag ska göra av alla spillbitar som blir över när man skär ut bakgrunder/paneler till kort från ett 6×6-papper.

På återseende, förhoppningsvis med fler kort med fler stämplar från Simply celebrate-kolletionen!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera