Breathe in!

Idag får ni andas lite med mig! Fotot till sidan togs första pandemivåren efter en promenad med hela familjen. Nu när jag gjorde en sida av det kändes det passande att dekorera med en chipboarddekoration med texten Breathe in! 🙂

Bakgrunden är en enkel mixedmedia, klet och kladdsida på vit cardstock. Med en palettkniv har jag dragit akrylfärg i olika färger lite här och där, både före och efter jag limmat fast remsor av rivna boksidor. När det torkat har jag fäst Dina Wakleys tissuepaper med Primas: Soft matte gel. Fotot rev jag itu och satte lite ostduk bakom skarven på delarna. Blev rätt fin effekt om jag får säga det själv 😉

 

Fjärilarna är stämplar från Visible image som jag stämplat med svart stämpeldyna, klippt ut och sedan färglagt med akrylfärg och vattenpensel.  Chipboardtexten har jag embossat med embossingpulvret: frosted glass och sedan ” duttat” på lite akrylfärg.

Tack för titten!

// Jenny – vitatulpanencreates

Inläggsförfattare: Jenny

Älskar pyssel och handarbete i de flesta former, finns det nåt bättre än att få skapa med händerna?! Tror inte det! Har scrappat sedan 2008 och tekniker och produkter har växlat genom åren. Växlar klet och kladdig mixed media med papper och sax, välkommen att följa min resa här på Pyssloteket!

Lämna ett svar