Kort gjorda enbart på mönsterpapper och ephemera

Idag tänkte jag egentligen bara visa ett kort som jag enbart gjort med mönstrade papper och ephemera. Det är sällan jag gör sådana kort, eftersom jag har svårt att få ihop allt, men ibland så! Till det här kortet har jag använt mig av papper och dekorationer från Pink Paislees kollektion Indigo & Ivy. Textstämpeln kommer från Mama Elephants Wishings Enclosed och för att få lite mer 3D-effekt har jag embossat den tre gånger på varandra med WOWs Metallic Gold Rich. Texten är sedan utskuren med matachande dies. För att få hjärtana i exakt rätt nyans har jag embossat samma embossingpulver på en helt tom pappersbit och sedan skurit ut. Avslutningsvis har jag monterat allt på 3-kuddar med olika höjd för att få lite mer djup.

Tänkte att jag också passar på att reprisera två kort som jag gjorde för ett tag sedan, också då med enbart möntserpapper och dekorationer.

 

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar