Stämningsfulla bakgrunder med Lawn Fawns Nighttime sky stencil

I Lawn Fawns senaste släpp var det ett gäng saker jag fastnade för men två fick jag vänta lite på vilket såklart gjorde mig extra glad när de dök upp i butiken, det var Fangtastic friends och Nighttime sky stencil.

Glad i hågen gjorde jag nio månar i fyra olika färger och hittills har tre fått färg på himlen också, det går inte snabbt när jag pysslar inte!

Alla månar och bakgrunder är blendade med Distress oxides. På himlarna skvätte jag lite vatten och guldig akvarellfärg för lite skimmer.

Till månarna använde jag mig av fyra färger: Tumbled glass (och lite andra blå rester i borsten), Shaded lilac, Wild honey och Hickory smoke. Jag använde samma färger på samma kort men lite kraftigare för kratrarna.
Himlen ovan är blendad med Shaded lilac, Villainous potion och Black soot.

Jag har lyckats göra två färdiga kort med två andra färgkombinationer på himlen och med några fladdermöss från Fangtastic friends, även texterna kommer från det setet.

Här är bakgrunden gjord med Picked raspberry, Seedless preserves och Villainous potion.

Texten är stämplad på en av diesen från Lawn Fawns Simple wavy banners.

Och här har jag använt Twisted citron, Peacock feathers samt Villainous potion (jag börjar se ett tema här… 😉 )

Texten här är stämplad på en av diesen ur Lawn Fawns Fancy wavy banners.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar