Distress Grit-Paste

 

77322031-origpic-5d7970

Min nya favorit i mixed-media floden av produkter! Wow säger jag bara! Underbart off-white när den torkat och ger en härlig struktur som påminner om grov sandputs. Jag har idag använt den med en stencil från the Crafters Workshop som jag haft i min stash ett tag men faktiskt inte använt….hmmm.

Ber om ursäkt för fotokvaliteten det är svårt att få till bra ljus nu och ändå fotade jag utomhus…

På det första kortet applicerade jag grit-paste genom stencilen på kraftcardstock som jag sedan klippte ut och på det andra direkt på mönsterpappret. Jag tycker det gick lätt att lägga på tjockt utan att det smet ut under stencilen.

resized_2016-10-11-15-34-51

Till bakgrunden har jag använt Color Bloomsprays som jag använt som vattenfärg. Sprayade ut lite på min kakelplatta och spädde ut med vatten. Skruvade även av korken och skvätte lite med röret. Det bruna som syns i nederkant är en murstencil från Ranger som jag borstat distressink över med en pensel från ett byggvaruhus. DT-kollega Malin visar även det i ett inlägg här.

resized_2016-10-11-15-35-09

resized_2016-10-11-14-30-03

resized_2016-10-11-14-30-13

Rubriken på det andra kortet ”thinking about you” är en die från Lawn Fawn som jag stansat ut och sedan dubbelembossat med Rangers fine gold embossingpowder Mönsterpappret kommer från en av Kaisercrafts senare kollektioner Sea Breeze och heter Lake.

Happy Scrapping!

karin4

https://static.inlinkz.com/ppr.js

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar