Grattis på födelsedagen!

Den här tiden på året är det mycket födelsedagar, både i min och sambons familj. Så idag blir det en kavalkad med födelsedagskort!

Först ut, kort med papper från Primas Rose Quartz serie. Det blå med guldfoil på (siffrorna) är från Pink Paislee – Pick me up. Råttan är en stämpel från privat gömma och siffrorna är uuuunderbara och användbara diesen Bold Numerals från Altenew! Slut just nu men kommer igen! Jag har nu köpt på mig siffrorna och både små och stora bokstäverna. Gudars vad jag älskar dem alla!

Här är ett kort med papper från Pink Paislees Pick me up igen. Ballongerna och textstämplarna kommer från Lawn Fawns Simply celebrate. Jag har färglagt med copics på neenah papper. Använt mig av stitched frames från lawn fawn och på de mindre pappersbitarna har jag använt stitched border dies, också från lawn fawn. De finns i både raksöm och korsstygn. Helt perfekt när man vill ha stygn på en ”egen” storlek eller form som det inte finns färdiga dies till. Det blir ju en del vevande men det är det värt. =)

Jag valde att lägga glossy accents på ballongerna för lite extra dekoration!

På det här kortet kommer pappren från Kaisers underbara block Shine Bright. Missa inte de apsnygga korten som Therese har gjort med de här pappren!

Stämplarna från Lawn Fawns Simply Celebrate och även här la jag lite Glossy Accents på ljusens lågor.

Det var allt för mig för idag! Nu måste jag packa väskorna inför helgens resa och kalas! Ha en fantastisk påsk och res försiktigt om ni ska ut på vägarna!
Missa inte de ändrade öppettiderna under påsken!

Öppettider påsken 2018:
Skärtorsdagen 29/3 11-15
Långfredagen 30/3 stängt
Påskafton 31/3 stängt

Jag kan dessutom avslöja att det finns ett helt fantastiskt erbjudande just nu. Vill du ta del av det så gå med i Pysslotekets facebookgrupp! Där pågår dessutom en CyberCrop just nu och fram till den 8/4, den vill du inte heller missa!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera