Tettiz har fått pippi…

…på färgläggning av fåglar! 😀

Jag gillar ju att färglägga stämpelmotiv och hålla på med färg i största allmänhet, så när en pysselvän frågade mig lite om hur jag gör när jag färglägger ”mina fåglar” så kom jag på idén att filma när jag färglägger. Så, idag kommer jag berätta och visa istället för att skriva om det:

Materiallista:

Canson – akvarellpapper
Ranger/Dina Wakley Scribbly birds – stämplar
Archival Ink Jet black – stämpeldyna
Prima Water soluble oil pastel crayons (för tillfället slut i butik – kommer säkert in snart igen!)
Tim Holtz vattenpensel (samma typ som den jag använder från Prima)
Poscapennor vit och svart

Pyssla lugnt!

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

4 reaktioner på ”Tettiz har fått pippi…

  Inga

  (8 april, 2018 kl. 07:54)

  WOW, såå kul att se hur du gör, nu kan jag ju använda de kritorna jag köpt för längesen och inte använt alls.
  Kram

   Tettiz

   (11 april, 2018 kl. 11:16)

   Ja, Inga, det tycker jag verkligen att du ska göra!! De kritorna är för underbara för att ligga bortglömda! 😀 Lycka till!

  […] färglägger med vattenlösliga färger så finns det ett inlägg med en käck liten film i det här inlägget som kanske kan vara till kul att […]

  […] har väl inte missat videon Tettiz postade för ett tag sen där hon visade hur hon färglägger Dina Wakleys Scribbly Birds? Det var fler än […]

Lämna ett svar