WOW Embossingpulver + paste = SANT

eller rättare sagt grymt läckert! Idag kommer jag visa hur det kan se ut när man kombinerar olika slags medier i ”krämform” sk pastes med embossingpulver från WOW.

Förbered dig på ett lång inlägg med många bilder!

Först ut Lunar Paste:

Här är först ett exempel på hur Lunar Paste Gold Rush ser ut som sig själv enbart samt på ett färdigt kort, läckert i sig men vänta ska ni se! Det kan verkligen bli läckrare än så här med olika texture pastes och WOW embossingpulver!

Jag ber på förhand om ursäkt för att en del bilder är oklara, trots dagsljus och ljustält fick jag inte riktigt fram det som jag vill visa på bild…

Jag har genomgående i detta inlägg applicerat de olika pastorna genom stenciler från Tim Holtz med en liten palettkniv. (Lägger den här gången en länklista sist på allt jag använt, en del bilder ger guide över vad jag använt även de.)

Med tillägg av blandade embossingpulver från WOW kan det se ut så här!

 

och slutligen de färdiga korten.

Innan pasten torkat strösslar du på pulvret där du vill ha det, jag gillar att lägga det centrerat tex i blommor men även att strössla över hela som du kommer se senare i inlägget. Jag gillar att pulvret får sätta sig lite i underlaget så det fastnar ordentligt. Jag har provat både att låta det torka och att värma ganska omgående. Båda funkar, jag föredrar nog att låta det torka innan jag värmer fönen och smälter embossingpulvret. Värmer man direkt så tenderar pasten bubbla sig av den heta luften. Det i sig i är en läcker effekt men vill man ha det slätt, låt pasten torka innan du värmer.

Lunar Paste i silver;

Distress Grit Paste Snowfall eller Distress Grit Paste Translucent

Här har jag även sprayat med Shimmer spritz Frost.

Distress Grit Paste Translucent eller Snowfall blandad med Dina Wakley akrylfärg Fir.

Jag blandade paste med akrylfärg och applicerade genom stencilen Woodland och strösslade sen embossingpulver över.

Monterat på glitterpappar och stänkt ”snö” med utspädd vit färg.

Materiallista:

Jag filmade snuttar när jag gjorde ovan så förhoppningsvis kommer det så småningom en liten video på Pysslotekets Youtubekanal!

Du prenumererar väl på kanalen och har aktiverat klockan så du får aviseringar när vi släpper filmer där!?! Stay tuned och håll utkik!

// DT-Karin aka Kamasago_art

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

1 reaktion på ”WOW Embossingpulver + paste = SANT

    Skogsgrönt – Pyssloteket

    (2 januari, 2023 kl. 05:00)

    […] jag över embossingpulver och lät allt torka innan jag värmde det så det smälter. Se det här blogginlägget så får du veta mer om […]

Lämna ett svar