Kort nästan utan stämplar

Jag köper på tok för många 6″-block. Vet inte vad det är, men jag kan inte motstå dem. Tyvärr är jag inte alltid lika bra på att använda dem som jag är på att shoppa. Men så trillade jag in på Kristie Marcottes kanal på Youtube och blev riktigt inspirerad att använda mina block. För mig tar det ofta emot för jag tänker att det måste vara färglagda stämpelmotiv på korten, men det måste det inte alls.

Den enda stämpel jag har använt här är en textstämpel från Mama Elephants set Up and away.några stitched dies  Jag kan varmt rekommendera att man investerar i några stitched dies från Lawn Fawn. Här har jag använt deras large stitched ovals.

Förutom mönsterpapper har jag använt olika ephemera, ett snabbt sätt att dekorera korten. Mitt mål var att skapligt snabbt få ihop ett gäng med kort och ha i min ”bra att ha-hög”. Rätt som det är behöver man ett kort men kanske inte hinner göra något, då är det bra att ha ett gäng med olika hälsningar.

Även denna border die kommer från Lawn Fawn. Förutom mönsterpapper har jag använt svart och vit cardstock på några av korten.

När jag sedan hade gjort en bunt med kort där jag använt serien Auburn lane från Pink paislee så ville jag ha lite variation på färger och mönster.

Jag plockade fram ett block från Kaisercraft. De är bra på så sätt att man ofta får med ett par ark med die cuts som är färdigperforerade och bara att trycka ut. Det brukar vara med ett gäng små texter som passar till alla möjliga tillfällen.

Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

1 reaktion på ”Kort nästan utan stämplar

    Katja

    (24 maj, 2018 kl. 18:17)

    Hanna, från vilket Kaisercraftblock kommer det folierade pappret på kortet längst ner? Fina enkla kort!/Katja W

Lämna ett svar