Allt är inte guld som glimmar?

Jo, i det här inlägget är det faktiskt det. Nästan lite överslag på guld om du frågar mig, det är ju inte en go-to i min pysselproduktion direkt. Men vad gör man när temat för september är glitter och glamour och ens bloggdag dessutom infaller på Pysslotekets 9-årsdag?

Till mitt första blingiga kort har jag använt Watercolor stripes och distress oxides på bästa Bristol smooth-pappret. Ballongerna med shakerinhåll är en die och sk shaker pouches från My favourite things, ett busenkelt sätt att göra shaker cards på. Just ballongerna finns inte i butiken men är du sugen kan du maila anna@pyssloteket.se och be henne ta hem dem åt dig. Om du är den otåliga sorten så finns t ex Circle shaker window  med pouches i lager.

Till kort nummer två har jag använt samma dies men ersatt shakerdelen med den metallic cardstock som blev över från det första kortet. Det glittriga pappret är från ett block med washitape från DCWV. För att få lite stadga så klistrade jag upp washin på en bit vanlig cardstock innan jag stansade i den.  Bakgrunden har jag gjort med MFTs molnstencil och distress ink. Siffrorna är dies från Altenew, Bold numerals, ett av mina allra bästa köp.

Ni har väl inte missat att det är Pysslotekets nioårsjubileum i helgen? Firandet började i webbshoppen igår kväll kl 18 och håller på där till kl 11 idag, lördag. Kolla in kategorin ”Pyssloteket 9 år” (om det finns nåt kvar). Kl 11 tar firandet vid i butiken och håller på fram till kl 15.

Stort grattis till de första nio åren, Anna! Vad skulle vi göra utan dig?!

(Säg inte ”spara pengar”…..)

 

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera