Popup kort till Halloween

Efter mitt förra inlägg om Distress Oxides vs Distress Inks så hade jag ju en mängd med bakgrunder att göra något med. Här ville jag visa hur man kan använda dem som en bakgrund med Lawn Fawns Scalloped box popup die. Med tanke på att amerikanernas favorithögtid Halloween är runt hörnet så tyckte jag detta blev ett passande tema.

Jag har använt mig av My Favorite Things stämpelset BB Witch way is the candy. Det är så makalöst gulligt och med riktigt roliga ”sentiments” som min favorit ”Witch way is the candy”. Detta är inget Anna har hemma nu men du kan alltid maila och be henne beställa. Katten i pumpan och trädet i bakgrunden är stämplar från mina gömmor.

Figurerna är färglagda med vattenbaserade pennor lika Distress markers. Jag har även använt lite Glossy Accents på ögonen för att få dem att stå ut lite mer (syns dåligt på fotot dock). Fladdermusen är fäst på en liten bit hårdplast från en förpackning så det ser ut som den svävar över dem alla.

Bakgrundspanelen går hela vägen ned vilket ger lite extra djup i lådan. På de inre panelerna har jag skapat ”gräs” med hjälp av Lawn Fawns Grassy border die.

Häxan i detta set är en aningens för stor för att passa för en popup box så jag har använt henne som dekoration på baksidan.

Hon syns även när kortet är ihopfällt. Mönsterpappret är från Echo Parks serie Bewitched och heter Black cats.

Firar ni Halloween hemma? Här så har man blivit indragen i denna högtid av barnen som totalt har anammat den då man kan få gå runt till vänner och bekanta och samla godis 🙂 Och själv tycker jag det är ganska kul att skapa Halloween-pyssel så det fungerar för hela familjen.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera