Julkort shaker style… och lite – typ – återvinning

Idag tänker jag bjuda på 3 shaker cards. Alla tre är gjorda med Candyland-papper från My favourite things, Stitched rectangles från Lawn fawn och alfabetsdies från Altenew.

Förutom ovanstående har jag till det första kortet även använt ett gammalt stämpelset från Hero Arts och ett metallic cardstock som jag embossat med en embossingfolder från Darice.

Bokstäverna som jag stansade ut till mitt shaker card återvann jag på ett 4″-kort. Jag kompletterade med snöflingor från Lawn fawn, en embossad panel och skuggor utstansade i glittercardstock.

Det var länge sen jag gjorde shaker cards så jag fick blodad tand och gjorde två till. Jag använde lite andra färger och bytte ut O:et mot en julgranskula från Stitched ornaments. Snavade över mina Outside in stitched scalloped rectangles från Lawn fawn så de fick också komma ut och leka 🙂 

När jag gör shaker cards så har jag några stapelvaror: paljetter i olika färger och former (så klart), plast från Judikins och dubbehäftande foamtape. Tapen är lite för tunn/låg för att ge tillräcklig frigång för bra ”skak” så jag brukar lägga den dubbelt, då blir det bra med utrymme.

När du stansar ut bokstäver nästa gång, använd både det positiva och det negativa så får du två kort till ”priset” av ett.

/DT-Babsan

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Julkort shaker style… och lite – typ – återvinning

    Let it Snow – Pyssloteket

    (20 november, 2018 kl. 19:59)

    […] men detta får räcka för idag. Behöver ni trots det mer snöflingeinspiration kan ni titta tex här, här och här. Och villhöver ni lite saker till julkortstillverkningen, så kika i julkategorin i […]

Lämna ett svar