Nu ere jul igen!

eller… inte riktigt än men hög tid att starta med julkortsproduktionen om du inte gjort det än. Idag visar jag ett kort gjord med stämplar och dies som kom förra året. Höga odds på att de kommer bli favorit hos mig i år igen! De här små stämpelseten från Fawn Fawn med tillhörande dies är så prisvärda att jag inte finner ord… 🙂 Den här heter Winter Sparrows.

Bakgrunden är en embossingfolder med många år på nacken som jag färgade in med distress oxides innan jag körde den genom min big shot. Pippisarna är färglagda men alkoholbaserade pennor, något som jag är en riktig newbie på…började leka lite smått förra året med ungarnas avlagda pennor. Det här setet från LF är väldigt tacksamt att börja öva färgläggning på!

 

Svårare än så här behöver man inte göra sig! Lite amatörfärgläggning, en gammal embossingfolder och anitas kortbaser. Ja då har man sitt på det torra!

Ses igen om en vecka!

Inläggsförfattare: Karin

Karin
Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera