Gott Nytt År!

önskar jag er allesammans med ett glittrande skak-kort, sk. shakercard. Jag har ju haft mani på snöstjärnor den här senhösten/vintern och avslutar året med ännu ett kort i snöflingetema.

Jag markerade mittlinjen på en bit Neenah 110 cs med ett tunt blyertsstreck och placerade ut min snöflingedie och stansade ut tre stycken med jämna avstånd. Snöstjärnorna jag stansat ut sparade jag och färglade med Gansai Tambi starry color vattenfärg för att dekorera med.

Med dubbelhäftande distanstejp på rulle byggde jag sedan i dubbla lager tejp väggar som skaket skulle ligga inom.

Bakgrunden är infärgad med Disterss Oxides Weathered Woods, en av de senast släppta färgerna som nog kan vara min absoluta favoritdisttressfärg faktiskt. Stänkte med vatten och sprayade med Sheer Shimmer Spritz Sparkle. Sist stänkte jag Gansai Tambi Starry colors pearl som snöfall typ.

Skaket består av paljetter och pärlor och jag öste i rätt mycket i varje liten cell bakom varje snöstjärna.

Sist men inte minst stämplade jag happy new year med en stämpel som jag klippt isär från Lawn Fawns stämpelset Toboggan together och limmade dit snöflingorna. Allt fäste jag på kortbas i kraft från Anita’s.

Ha en riktigt härlig sista dag 2018 så ses vi igen 2019!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar