Gott nytt år!

Jag hoppas att alla har haft ett bra avslut på 2018 och får ett fint 2019. Årets första tema här i bloggen är CAS, clean and simple, och jag bjuder på ett par enkla kort med supersöta stämplar från Mama Elephant, Hogs and kisses.

Kortbasen gjorde jag av blå slät cardstock, Bazzill smoothies Tropical breeze. På det några utstansade moln, jag är osäker på vad det är för märke på mina, men liknande hittar du här. Jag limmade fast moln och grisar med Multi medium matte från Ranger, förutom den översta grisen som är fastsatt med 3D-kuddar.

En ensam liten gris får pryda det andra kortet, på en bas av Neenah cardstock och en ram ritad med Uni pin fineliner 03, suveräna pennor från Uni-Ball. Svårare behöver det inte vara. Ha ett gott nytt år. /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera