En tur på isen med björnarna?

Ett av mina absoluta favoritset från My Favorite Things är Polar Bear Pals. Makalöst söta isbjörnar och bra hälsningar som passar till både det ena och det andra. Med tanke på vårt månadstema Clean and Simple så kommer de här i en väldigt avskalad tappning.

Jag har stämplat isbjörnarna på Strathmore Bristol Smooth papper med Versafine Onyx black ink och färglagt dem med vattenbaserade pennor lika Distress markers. De är sedan utskurna med tillhörande dies. Jag har sedan gjort en kortpanel i vanlig vit cardstock, gjort en liten snygg stygndetalj med Lawn Fawns Stitched border dies och använt mig av en stencil från My Favorite Things Drifts & Hills för att göra en liten snökulle med Distress Ink i Worn lipstick. Hälsningen är stämplad i matchande ink från Lawn Fawn. Som avslutning så la jag till en liten bit Pow silver glitterpapper från American Crafts och en liten bit mönsterpapper från My Favorite Things Petite plaid collection.

En liten närbild på den söta björnen.

Detta kort är gjort på precis samma sätt, bara att jag använt andra färger istället. Bakgrunden är gjord med Distress ink Peacock feathers och en matchande färg från Lawn Fawns stämpeldynor till hälsningen.

Nu blir jag riktigt sugen på att åka skridskor i det fina vintervädret. Någon som hänger på… 🙂

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera