#likaolika Massproduktion

Under en tid har ni då och då sett olika alster som vi i DT-gänget gjort med samma materialkit som Anna plockat ihop till oss alla. Idag kanske det är de sista alstren ni ser i #likaolika på det här materialkitet.

Temat nu i januari är ju som bekant CAS, som betyder Clean And Simple. De kort som ni kommer få se idag är varken speciellt clean eller simple men var iallafall väldigt enkla att göra. 🙂

Skära lite mönsterpapper, färdiga kortbaser och sen dekorerade jag i stort sett bara med snöstjärnedies från Sizzix design Tim Holtz, Flurry#1 och Flurry#2 

Är ni beredda, nu kommer det många bilder. Here we go!

I möjligaste mån använde jag bara de mönsterpapper som vi fick av Anna, stämplade på en del av korten med julstämplar från mina gömmor.

Någon gång monterade jag ett utskuret motiv på en mörkare fotomatta dvs en bit cardstock skuren så den bildar en ram runt. Annars var det bara smack, smack och limma på kortbaserna.

Snöstjärnorna är utstansade i Neenah 110 ett lite tjockare cardstock som jag gillar mycket. Det är utmärkt att stämpla på och färglägga med alkoholbaserade markers också.

De snöstjärnor som inte bara är cardstock har jag embossat i ett nytt favoritpulver Gunmetal från Ranger sen återupptäckte jag ett av mina första pulver som jag köpte ör 10 år sedan typ… Holographic även det från Ranger

Det här är allt som blev över efter min massproduktion och jag har en hel del julkort kvar till nästa år!

Tills vi ses igen om två veckor, scrappa lugnt!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Kommentera