Påskinspiration

För att jag ska hinna inspirera med några påskkort så kommer här ett äggstrainsatt (hehehe) inlägg från mig, två interaktiva och några helt vanliga.

Stämplarna jag har använt är primärt ”Eggstra amazing Easter” från Lawn fawn och ”Little chickie agenda” från Mama Elephant. Utöver stämplarna så har jag använt en skrälldus dies. Till det första Grassy border …. 

… och till det andra Stitched hillside borders, Stitched tree border, Leafy tree backdrop och Reveal wheel. NI som har Reveal wheel, ni har väl inte missat de smarta mallarna som hjälper till att stämpla texterna på själva hjulet? Gör bara inte som jag – köp dem men glöm bort dem, då kan det bli så här snett.

Samma stämplar på kort nummer tre men här har jag kompletterat med Let’s toast Pull tab add-on. Den går som smör varje gång den kommer in så jag rekommenderar att maila Anna med en förbeställning om man är sugen på den.

Till nästa kort har jag stansat ut bakgrunden med Circular grid från Mama Elephant. Ramen har jag monterat på foamtape medan ”innerdelen” är monterat direkt på kortbasen. Jag tycker det gör mycket att det blir lite skuggor av de olika djupen. Bokstäverna är MFTs Little letters stansade i dekorgummi och cardstock med stick-it emellan.

Jag stämplade två uppsättningar av samma kycklingar om och utifall att jag skulle toksabba någon av dem. För ovanlighetens skull gick det bra och jag kunde göra två kort till med kycklingarna som blev över. Dels ett med Polka heart backdrop….

… dels ett med Shifter burst-stencilen. Och näe, det är inte mycket till påskkort men fyller man år på, i år, Skärtorsdag som min kompis, ja då får det bli ett grattiskort påskkycklingstyle!

Den jätterosa bakgrunden till det sista kortet har jag gjort med Shimmer powder från Nuvo i färgen Cherry Bomb. Pulvret är är otroligt pigmentrikt och väldigt roligt att leka med. Kanske en lämplig grej i ett påskägg till en omtyckt pysselkompis – eller i sitt eget?

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera