Mer kärlek!

Eftersom det är februari och det har varit alla hjärtans dag – men också för att vi bör sprida mer kärlek omkring oss – så är dagens alster ett kärleksfullt kort:

Stämplarna kommer från Lawn Fawns set ”You’re just my type”. Diesen som hör till stämplarna kan man köpa till separat, och jag är så lat att jag hellre köper dies till än klipper ut allt småpill själv. 😉

Motivet är stämplat med Memento Tuxedo blackNeenah Classic cardstock (110lb) och färglagt med Altenew Artist markers och vit Poscapenna. Alla färgade hjärtan är stämplade med Altenews stämpeldynor i serien/färgerna Cherry Blossom.

I år har jag bestämt mig för att jag ska bli bättre på att sprida kärlek omkring mig i form av att skicka fler kort till mina vänner – jag hoppas att jag kan hålla det ”löftet”.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Mer kärlek!

Lämna ett svar