Ytterligheter

På förmiddagen bloggade jag ett par kort som var riktigt clean and simple. Nu är jag tillbaka med ett par helt annorlunda kort. Jag har som så många andra handlat på mig lite saker från Lawn fawns senaste release: Super star och Dandy Day blev mina favoriter.

Reveal wheels är min favorit bland interaktiva kort så Flower and sun var också ett måste, här kombinerat med On the beach från en tidigare release.

Fyra olika ansikten lyckades jag utan problem skrapa ihop genom att gå igenom min Lawn fawnsamling. Det är nog vad jag tycker bäst om med LF, att deras olika kollektioner matchar varandra så himla bra och därför går att koordinera.

Vilka blev dina favoriter från den senaste releasen? Fick du med allt du ville i kundkorgen? Skulle det vara så att du insett att du behöver komplettera och det inte finns i lager just nu – håll ut! Jag vet att Anna redan planerar för en ny beställning. Vill du förbeställa nåt speciellt så maila henne på anna@pyssloteket.se.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera