Incredible

Det kommer ju lite nya stämpelsläpp nu och då och jag är ju inte så svårflirtad och brukar tycka ganske mycket är fint, men dessa stämplarna väckte ett extra stort villhöver – Altenews Incredible:

Jag har stämplat med vattenfast dyna (tror jag använde VersaFine på dessa kort) på akvarellpapper och målat med mina vattenfärger från Altenew. På sista kortet har jag använt en av de nya Tim Holtz-stencilerna i miniformat tillsammans med lite distress ink pad och ink blending tool.

Texterna har jag stansat ut i foil cardstock i rosa och silver – dien är från mina gömmor. Vit Poscapenna och vit Nuvo Crystal drops – Simply White för det där ”lilla extra” piffet.

Är de inte ljuvliga, de där stämplarna…? *avundsjukdör lite på mig själv* 😀

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar