Härmat Hanna

Månadens tema – att härma/lifta/case:a något av det någon i teamet har skapat – tyckte jag mycket om! I detta inlägg är jag beundrare av Hannas underbara art journal-uppslag:

Här hittar du Hannas ursprungsinlägg.

Jag gillade tanken på att göra ett uppslag med tankar inför det nya året, så det blev ett uppslag som är väldigt likt, men ändå olikt, Hannas:

Jag använde mig av stenciler från Tim Holtz och Dina Wakley, Primas modeling paste, Dina Wakleys akrylfärger och Altenews akvarellfärger. Till slarviga konturer och skriven text har jag använt Poscapennor och Fineliners.

Tips:
När jag använder modeling paste så kan jag ibland tycka att den är lite grådaskig och då blandar jag i lite akrylfärg så jag får den i den färg jag vill ha. Dina Wakleys akrylfärger är perfekta till detta, då de är lite tjockare och inte späder ut modeling pasten så den blir för lös.

Tack Hanna, för inspirationen!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar