GOTT NYTT ÅR!

Vi går inte bara in i ett nytt år, utan ett helt nytt decennium. 20-talet väntar oss och det återstår att se vad det har att bjuda på. Jag tog en stund att sitta ner och göra en art journal layout om det nya året.

IMG_1902

Jag har grundat sidorna med gesso innan jag målat med akrylfärg. Stämplarna kommer från Tim Holtz. De finns inte i butiken men det går utmärkt att maila till anna@pyssloteket.se och beställa så tar hon hem.

Månadens tema här i bloggen är stenciler och jag har använt texture paste och en stencil från Tim Holtz. Texture pasten har sugit upp färgen.

IMG_1901

Bokstäverna är stickers som är hur gamla som helst, men det finns en hel del att välja på i butiken, du hittar dem här.

Jag har gjort högdagrar på siffrorna med vit penna och sedan gått över både siffror och bokstäver med Clear wink of Stella-pennan.

Layouten är gjord i min lilla Dylusions creative journal. Jag gillar att testa olika art journals men återkommer ofta till just den här eftersom storleken är så perfekt och pappret är väldigt bra.

Med det vill jag önska dig ett riktigt gott nytt år och ett strålande decennium. /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

1 reaktion på ”GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar