Lekfull höst i din art journal

Jag är en stor fantast av hösten. Färgerna. Den klara luften. Dags att tända ljus. Ja allt! Idag tänkte jag visa en väldigt två idéer inspirerade av hösten – en där jag leker med löv och en där jag leker med en låttext.

Den först kräver egentligen inte mycket mer än ett att du har en art journal (eller vilket vattentåligt papper som helst egentligen), en penna och ett par sprayer i höstliga färger, gärna både med och utan shimmer/mica pulver.

Så här gjorde jag:

För detta behöver du:

Se så fint mica pulvret skimrar där jag stänkt det:

När jag gjort denna hamnade jag i ett flow och höstmood och fick för mig att skapa till sången ”Jag vill bo i en svamp” av Electric Banana band. Jag plockade fram setet från Aall and Create… De är förresten utsöta till julkorten oxå!

Materiallista:

Så här blev det när jag var klar:

Det är nog första gången jag skapar en scen i min art journal liknande sådana som jag brukar göra på kort. Roligt och befriande! Nog inte sista gången. Tänk att din art journal är som din lekplats där alla stilar och uttryck kan få plats!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar