Monokromt

( iallafall om man tycker att turkost platsar inom det spektrat …) blev det i min artjournal efter att jag sett en video med Dina Wakley där hon demade sina nyheter och jag blev sugen att göra nåt med hennes grejer.

Omväxling förnöjer och som ni vet har jag ju byggt scener med små möss har nu ett tag och det var så uppfriskade att leka med lite färg igen!

Jag använde den blåa artjournalen med det underbart kraftiga vattenfärgspapper, denimtyg och säckväv. Bredvid skymtar ni en sida med det sistnämnda eftersom det är svårt att fota en sida i en artjournal så syns den…. Stay tuned så får ni se vad jag hittade på med den nästa gång det är min tur att blogga!

Jag färgsatte sidan med Distress Oxides och inksmoshing. Jag pressade av färg på en styvare plastbit, typ som acetat, tror jag sparat de jag använder från förpackningar. Anledningen till att jag använder såna istället för ett akrylblock att det går att styra lite hur och var färgen hamnar, med ett block blir det mer pang på liksom.

Gjorde samma sak på en av Dinas tags och limmade dit scraps av hennes silkespapper som jag hade sparat sen sist jag grejade. Jag hittade även en uppstämplad figur som jag svish svosh häftade in. Älskar att fästa saker i artjournals med min lilla tiny attacher!

 

Det mesta av det jag använde hade jag redan färdigt så det var bara smocka in, fjärilarna hade jag stämplat på collagepaper sen förut nu klippte jag ut dem och fäste dem med multimedium. ’titeln kommer från en av Timpans stickersböcker och här ser man att jag har häftat fast den.

Det var allt för mig för den här gången, och som sagt… stay tuned så kommer det lite mer mixed media från mig framöver!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar