Collage med Dina Wakley

Här skulle ni egentligen behövt vara med i processen men ibland är det så att fast man har roligt så blir det inte så vackert haha… Man kan kanske kalla det hela  för inspirationsstarter… Jag sprayade hursomhelst med olika sprayer och inkade med archival genom stenciler och täckte till slut över i stort sett hela sidan med collaget…

Den här gången blev alltså hela skaparglädjen collaget, jag har en av Dina Wakley Medias collageböcker och botaniserade hej vilt, klippte och häftade. Hade skitkul på ren svenska! 🙂

Sen hamnade jag i flow igen och raskt blev det två sidor till:

Gjorde inget särskilt utan det fick vara som det blivit av färgen från andra sidan, sen gick häftaren varm.

Lager på lager syns tydligt här.

Färgen på den här sidan är från stencilerna jag använde till säckvävssidan innan, det blir ju en massa färg på stencilen när man sprayar som inte får gå till spillo så jag trycker alltid av stencilerna i en annan AJ.

Sen häftade jag på i samma anda och gjorde collage med papper från Dina Wakleys collagebok. Texterna kommer från donna downey stämplar som jag har i gömmorna.

Det var verkligen uppiggande att greja med mixed media i en artjournal igen!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar