Bästa vägen

ut ur en pysselblock är för det mesta för mig att inspireras av och ”härma” någon annans alster. Därför borde den här månadens tema passat mig perfekt MEN efter att ha liftat DT-Malins kort satt jag fast och kunde inte bestämma mig för vilka av mina eminenta DT-kollegors alster jag skulle välja.

Till sist fick jag helt enkelt be teamet om hjälp och fick 5 olika alster att välja bland. Idag kommer jag visa en av dessa liftningar men fler kommer framöver. Det är min namne Karin Å aka Pyzzlot som stod för inspirationen med nedan kort.

Mitt kort är med tredje försökets maskrosbakgrund…vet inte om jag legat av mig med embossing men det blev verkligen inget bra förrän vid tredje försöket.

Så bakgrunden är med Pyzzlots recept alltså Lawn Fawns stämpelset Dandy Day clearembossat på cs som sedan färgats in med vanliga distressinks i färgerna tumbled glass och broken china och sedan lite vattenstänk på det som duttas bort för lite variation i bakgrunden.

(OBS! inte Oxides det var så jag sumpade mitt första försök… Här blir det bäst med de gamla hederliga vanliga)

Helt ärligt tycker jag att Karins bakgrund blev bra mycket snyggare! Jag får nog träna lite på vanliga distressinks igen har ju helt snöat in på att bara använda oxides sedan de kom…

Gräset har jag gjort med Stitched Hillside Borders och papper från 6×6 blocket Dandy Day från Lawn Fawn.

Jag gick som vanligt bananas med utstansade figurer i det här fallet möss och blommor för jag kan ju inte bara använda en av något haha 🙂

Jag längtar riktigt efter att göra fler varianter på samma tema! Älskar dessa möss!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

2 reaktioner på ”Bästa vägen

  Marianne

  (23 mars, 2020 kl. 21:24)

  Underbar lift och jag älskar när du går bananas med stämplade figurer. Tycker du lyckades super med din bakgrund. Det är tur att ”smaken är som baken” ?

   Karin

   (28 mars, 2020 kl. 14:06)

   Tack! Hade helt missat din kommentar!

Lämna ett svar