Två interaktiva kort med Lawn Fawn

Oj vad fort tiden går, tänk att det redan är april och cyber cropen är i full gång i vår facebookgrupp. Häng med om du inte redan gjort det!

Ny månad innebär också nytt tema för oss och jag valde att göra ett par interaktiva kort med den enda interaktiva die jag äger; Lawn Fawns Reveal Wheel :’)

Båda korten är färglagda med alkoholbaserade pennor på Neenah 110lbs och med stämplar från Lawn Fawn.

Till detta kort har jag använt stämpelsetet Upon a star med stjärnhimmel och kaniner. Stjärnbilderna är embossade med Lawn Fawns självlysande embossingpulver. Texterna kan komma från andra set, jag brukar ofta få leta reda på passande storlekar och ord. Make a wish är från Upon a star i alla fall. Texterna är embossade med Hero Arts vita embossingpulver. För bakgrunden har jag använt Distress Oxides och maskat varenda liten kanin *phew*.

Till detta kort har jag uteslutande använt setet Meow you doin’ till allt utom “turn me” som kommer från setet Reveal Wheel Sentiments. Bakgrunden är även den färglagd med alkoholbaserade pennor.

Jag är ju ett stort fan av MISTI och använder såklart den även när jag gör den här typen av projekt. Jag tycker det är smidigt att kunna se och veta var jag placerar stämpeln mer exakt, plus att jag alltid kan stämpla om när avtrycket inte blir så bra. Just nu är det 20% på MISTI, så passa på om du inte redan har en!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera