Interaktivt

Jag antar att det inte bara är jag som påverkas konstigt av den rådande situationen: alla är här hemma, träffar varken kompisar eller kollegor, lämnar matvaror utanför svärmors dörr, har inte haft vuxenkläder mer än max en timme i sträck senaste två veckorna och nästan värst av allt – inget lösgodis i påskägget 😉 Då är det skönt att man har pysslet att fly till.

Månadens tema är interaktivt & vikningar och i det här inlägget kommer jag visa en radda interaktiva kort där jag använt olika dies, primärt från Lawn fawn. De ligger ju verkligen i framkant när det gäller den typen av dies.

Först ut ett shaker card där jag använt Stitched balloon frames tillsammans med Pixie dust cardstock för att skapa ett shaker card. De utstansade bokstäverna är Oliver’s stitched ABC’s och stämpeln kommer från Offset sayings: Birthday.

Nästa kort ut är ett slider card med en av de galet söta mössen från Dandy day. För att skapa själva sliderfunktionen har jag använt Slide on over.

Mitt tredje kort är en pull-tab. Förutom reveal wheel så är det nog min favoritvariant. Här har jag gjort en  ”glasburk” av vellum som jag fyllt med stjärnor från How you bean? Star add-on (just nu på extrapris!!) Enhörningen och älvorna är från A little sparkle.

Sist men inte minst blir det en påskhälsning i form av ett reveal wheel-kort. (OBS! Originalstorleken är tillfälligt slut så den jag länkar till är den kvadratiska varianten.) Jag har kombinerat den med Easter egg add-on, Mini Easter eggs och stämplar från Eggstra amazing Easter. Till själva hjulet har jag använt fyra olika metallic foil så att äggets prickar byter färg när man snurrar på hjulet.

Andra pryttlar som jag använt: foam tape, mönsterpapper (Really rainbow, Spiffy speckles, Watercolor wishes), stenciler (Mini cloud edges, Ray of light), border dies (Puffy cloud border) och glitterpennor (Gelly-roll Stardust, Wink of Stella).

Just nu kan man uppleva att hyllorna är lite tomma på Pyssloteket just nu. Det väntas leverans/påfyllning på Lawn fawn, bland annat, men med tanke på situationen världen över så är det är ovisst när den kan trilla in. Vi hoppas verkligen att ni fortsätter stötta Pyssloteket som ni gjort hittills så att vi har vårt Pysslotek kvar när krisen är över. <3

Till exempel kan man passa på att fynda distress oxides som för närvarande är på rea – 25 % rabatt till och med söndag 12/4. Gäller dynor, sprayer och re-inkers. Priset justeras automatiskt i kassan, ingen kod behövs. Det är också påfyllt i reakategorin, t ex ligger nu alla Distress markers där om man vill komplettera sin samling.

Med önskan om en fortsatt Glad Påsk!!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar