Ett roligare presentkort

Det finns väldans många sätt att inkorporera ett presentkort i sitt kort, många av de större tillverkarna har sina egna dies för att åstadkomma just detta. Lawn fawn, t ex, har flera olika, allt ifrån en som bara gör skåror i pappret s(om man kan sticka in presentkortet i) till avancerade pop-up varianter.

Till det kort jag visar idag har jag dock inte använt produkter från Lawn fawn utan från My favourite things. Jag har valt att använda s k gift card pouches, deras ”plastfickor” som man också kan använda till shaker cards. De finns i massor av utföranden, bland annat just en som är perfekt storlek till presentkort.

Vill man så kan man så klart skära ut hålet för hand men givetvis finns det en die för det, Gift card window and frame Die-namic. Jag har valt att inte använda själva ramen eftersom jag inte vill ha nåt som stör i min undervattensscen. Den har jag byggt ihop med stämplar från Gill friend och Mermaizing på en bakgrund som är gjord med alcohol inks.

Hur ska då mottagaren få ut sitt presentkort utan att riva sönder hela kortet? Jo, genom en liten nödutgång på insidan av kortet:

Dien heter Rip strip, även den från MFT, och kan användas till lite olika saker. HÄR hittar du ett lite mer förklarande inlägg om den.

Det är ju inte jättemånga av mina använda produkter som finns hemma i butiken just nu, Coronan ställer ju till det på alla möjliga sätt och vis. Vill du försäkra dig om att Anna tar hem just det du vill ha när världen öppnar upp sig igen, ja då kan du maila henne på anna@pyssloteket.se

Du har väl inte missat att vår Cyber crop fortfarande pågår på Facebook? Det som skulle blir en minicrop med 4 utmaningar är nu uppe i …. 15*? och deadline är förlängd till 3 maj. Några av mina DT-kollegor har tagit ytterligare ett steg i sin digitalisering och kört pyssel live, även det i Facebookgruppen. Och Tettiz har kört Pysslotekets första, men förhoppningsvis inte sista, on-line kurs. Jisses vad det händer grejer!

Hoppas ni har en riktigt skön helg!

*totalt inkl uppvärmningsutmaningarna, där har deadline passerat.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar