Det sitter långt in…

..vilja och orken att pyssla just nu. Så jag tvingade mig att stämpla upp och färglägga lite stämplar från Katzelkraft La ferme des animaux och Les Australiens (oh boy vad jag är glad att jag slipper säga det där högt! 😉  )
Nånstans där lossnade det lite grann och innan jag visste ordet av blev det två kort. Det enda fick Dt-Babsan som fyller år nu i dagarna. =)

Älskar ansiktsuttrycken här! Stämplade med Versafine onyx black på akvarellpapper och färglade med akvareller.
Texten kommer från ett märke som heter Visible Image. Ett märke som Anna inte har haft och inte heller kan ta hem tyvärr, så denna finns ”bara” i mina privata gömmor.

Sjukt passande text på så många sätt. 😉

Här är jag och LilleBabsan. Vem som är vem kan nog variera över tid. 😉 Älskar den där kossan så mycket! Alltså stämpel. Eller alltså. Jag älskar Babsan också! 😀
Jag valde att göra en enkel bakgrund med akvareller och sedan färglägga och klippa ut djuren. Kossan är limmad direkt på pappret medan grisen fick 3d-kuddar bakom sig.

Textstämpeln kommer från Hänglar och Wings Snorkigt#1.

 

Kossan fick lite glossy accents på tänderna!

Det var allt från mig för idag! Jag är Annas sommarslav och plockar, packar och skickar ordrar efter bästa förmåga ca 1 ggr/veckan. Jag hoppas ni alla står ut med lite längre leveranstider än de vi normalt är sjukt bortskämda med! Vi behöver iallafall inte vänta tre veckor och Anna slipper inleda sin första vecka efter semestern med att jobba ihjäl sig. =)

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera