Nya flipbooks från Sn@p! – Perfekta minialbum för alla teman

Ni kanske har lagt märke till dessa enkla små album från Simple Stories (Sn@p!) bland nyheterna i butiken, är ni lika nyfikna på dem som jag har varit? Jag lade såklart vantarna på en turkos upplaga så fort jag kunde. Jag älskar minialbum i alla olika former och ville såklart testa dessa också. De kommer i flera olika färger, och man får med 10 plastfickor med olika format (3 st 6×8″, 3st 4×6″, 2st 3×4″ och 2st 3×4″/4×6″). Man kan också köpa till fickor och utöka albumet på ett väldigt enkelt sätt.

Så här ser ryggen ut. Vill man inte att plastfickorna ska synas kan man såklart vika in en bit mönstrat papper:

Så här ser det ut när man öppnar albumet till förstasidan. En enkel metallskena håller omslag och fickor på plats:

Metallskenan viks ihop längst bak i albumet.  Skenorna kan enkelt böjas när man lägger till fler fickor:

Fickornas storlek i de uppdelade plastfickorna är anpassade efter formaten i deras övriga album, dvs, man kan enkelt använda mindre spillbitar av mönstrat papper för fickorna i storlek 3×4″ och 4×6″. Eller som jag gjort i detta fall, då jag letat fram några väldigt gamla kort från min Project Life-samling, då dessa passar perfekt.

Jag har dekorerat med Thickers, ephemera, stämplar från Altenew och washi tape:

I detta lilla album tänker jag dokumentera mitt nya intresse i krukväxter och plantor, fylla på med lite foton och sådant jag lär mig om de olika växter jag lyckas ta hand om hemma. Det blir lite en minidagbok och en samling med kunskap, förhoppningsvis. Jag har ju en förkärlek för mönstrat papper med blommor och blad på, så det kommer bli så roligt att använda saker från min pysselsamling till detta projekt! Ser framför mig en halv hyllmeter med dessa färgglada album där jag dokumenterar mina olika intressen och hobbys. Vad skulle du använda sådana här flipbooks till?

Inläggsförfattare: Jennie

Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

1 reaktion på ”Nya flipbooks från Sn@p! – Perfekta minialbum för alla teman

    Inga Larsson

    (2 oktober, 2020 kl. 12:22)

    Kan dessa album vara lämpliga till att göra ett minnesalbum över vår hund?

Lämna ett svar