Oktobers skiss och moodboard

Oktober? Redan?! Ja, veckorna springer iväg och snart måste jag väl fortsätta med mina julkort. Jag kom liksom av mig och har gjort en massa art journaling den senaste tiden. Men, innan julkorten får mer utrymme så tänkte jag att vi skulle ge oss på en ganska ojulig – och o-Tettizig – moodboard och skiss. Min tanke var att överraska mina DT-kollegor med något de inte förväntade sig från mig… 😉

Skissen hittade jag i en liten skissbok som jag gjort själv – i den finns skisser från 2008 och framåt. Som ni ser så har den skiss jag valt för oktober 11 år på nacken!

Vad är det för gammal skåpmat, undrar ni? Mjo, även om skissen är gammal så har jag gjort ett nytt kort på temat gammalt och jag passade på att använda en bakgrundsstämpel som heter Number Jumble från My Favorite Things på ett lite annorlunda vis. Jag gjorde en egen stencil i vanligt skrivarpapper genom att stansa ut en stor cirkel mitt i det och sedan lade jag den på min panel, maskade med post it-lapp som jag klippt till efter de båda damernas huvud och stämplade.

De små gummorna (och texten) kommer också från ett stämpelset från My Favorite Things som heter Old Friends. Jag har stämplat på Neenah cardstock med Memento Tuxedo black och färglagt med alkoholbaserade markers, ritat streck med Fineliner och vit Signopenna. Som final touch satte jag dit några duttar med Stickles.

Om du blev inspirerad av skiss eller mood board vill vi hemskt gärna se vad du skapat! Lägg upp det på instagram med taggen #pyssloteketmood eller lämna en länk till din blogg i kommentarerna.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

1 reaktion på ”Oktobers skiss och moodboard

Lämna ett svar