Bakgrundsstämplar från MFT

Ni har väl inte missat alla underbara bakgrundsstämplar från My favourite things som finns i butiken? Rejält tilltagna i storlek, 6*6 inches, och i härligt traditionellt rött gummi. Alltså inget stämplar som en gammal hederlig gummistämpel! Motiven varierar från klassiska ränder…

…till vackra blommönster…

…via praktiska texter.

Själv äger jag lite för många av stämplarna i den här kategorin men de är så himla användbara! Så sent som i förrgår använde jag vackra Loosely lined flowers till en embossad bakgrund som jag sen färglade med mina Watercolor brushmarkers från Altenew.

Vill du se hur det gick till så finns det en video på YouTube, på min ära. Till och med här på Pyssloteket har digitaliseringen slagit till! Prenumerera gärna. Kanalen kommer fyllas på vart efter.

Behöver du mer bakgrundsinspiration så kan du hitta det här, här och här till exempel.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar