Starry Night

heter årets julserie från Kaisercraft.  En serie helt i min smak, till julkortet jag visar idag, inspirerad av DT-Karin/Pyzzlots finfina skiss och moodboard, har jag  använt arket Miraculous.

   

Jag invigde min slimlinedie från Pink Fresh Studios, lite fiffigt är att diesen redan sitter på ett magnetark, inte lika stark som magnetarken som jag brukar köpa hos Anna men funkar helt klart. Setet har två stitched dies och två utan så man kan göra perfekta lager utan att behöva mäta och ha sig, bara stansa.

Jag stansade ut den största stitched i cardstock som jag sedan färgade in kanterna på med Dinas akrylfärg i nyansen night. Nästa lager är baksidan av mönsterpappret utan söm och till sist framsidan av mönsterpappret utstansad med den minsta dien med söm. Just det här setet finns inte hemma men Pink Fresh Studio är ett märke som Anna kan ta hem så villhöver du den så skicka ett mail med länk till Anna och förbeställ.

Jag höll kortet ganska rent och försökte hålla mig till skissen, (det gick ju bättre än det brukar men inte helt bra kanske… 🙂 ) Snöflingan, en die  från gömmorna har jag stansat ut och embossat med favoritguldpulvret från WOW i ultra high. Det blir sååå läckert att enbossa dies med ultra highpulver! Inga snöflingedies finns hemma just nu i butiken men jag vet att både Pink Fresh Studio, Altenew, Lawn Fawn och säkerligen ett flertal  tillverkare till har snöflingedies du kan förbeställa av Anna.

Merry Christmasstämpeln kommer från en Lawn Fawnset, minns inte vilket just nu men textstämpeln har tillräckligt tjocka linjer för att det ska funka att embossa med ultrahighpulvret. Stämplade och embossade det på svart cardstock som jag sedan klippte ut och limmade på dekorgummi på baksidan för att få lite höjd på det. Ibland tycker jag att distanskuddarna ger för mycket höjd så då använder jag dekorgummi istället.

Ja, det var allt för mig. Nu ska jag kika in i Pysslotekets grupp på FB och titta på alla finfina alster som dykt upp sen jag var inne och kollade sist, Vilken uppslutning! Kul att så många vill vara med och skapa våra utmaningar i CyperCropen som pågår fram till 15 november. Har du inte hunnit än så har du gott om tid!

Hoppas vi ses där!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

1 reaktion på ”Starry Night

    Årets produkt – Pyssloteket

    (1 januari, 2021 kl. 07:01)

    […] Karin använde sig också av det stående formatet när hon visade upp detta julkort i november. […]

Lämna ett svar