Juliga kort med Lawn Fawns Car critters

Hallihallå!

Tänk att det redan är första advent på söndag, jag hänger inte alls med! Det här märkliga året har verkligen rört till det, jag är fortfarande kvar i september känns det som. Kanske är det lite pga det milda vädret också, vem vet!

Hur som helst blev jag kär i jultillägget till Car critters som släpptes tidigare i år, jag var tvungen att använda dem direkt! Det blev ett par små och hyfsat enkla julkort med motiv från både originalsetet och tillägget samt en die från MFT som heter Merry Christmas Circle Frame Die. Jag skar ut dien från lite pappersrester men skulle nog bli fint i glitter eller foil också!

Kortbaserna är från Anitas och är ca 10cm på både höjd och bredd. Små gulliga kort helt enkelt! Som ram ritade jag streck med en Uni-Ball fineliner.

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera