Pyssloteket ❤️ sina följare

Visst är det roligt med många ”likes” 👍men det finns något som smäller högre. Det är när ni hakar på våra utmaningar, taggar #pyssloteket när ni skapar med Pysslotekets produkter eller när ni taggar #pyssloteketmood när ni använder månadens moodboard och skiss till ert skapande. Stort tack för det! ❤️❤️❤️

Några som gladde oss med just att tolka januari månads moodboard och skiss var bl.a. kontona Pysselglad, Eliscrapar och Nilsrof på Instagram.

Lena Persson som står bakom Nilsrof gjorde en helt fantastisk vintrig LO på förra månadens moodboard och skiss. Här hittar du Nilsrofs alster på Instagram,

På Pyssloteket brukar du hitta andra tjusiga snöflingestämplar från HÄnglar&Wings, men de är slut just nu så i så fall får du be Anna beställa hem dem till dig. Men det finns jättefina stickers i två utföranden som skulle passa perfekt på vit cardstock om du vill göra något liknande.

Pysselglads inlägg fick mig att längta efter sommar och poolplask med en riktigt somrig LO. Roligt att gå utanför boxen i en väldigt vintrig moodboard. Gillar’t! Här hittar du inlägget om du också vill ge ett hjärta.

Om jag inte ser fel har Pysselglad använt stenciler, spray. Dropparna och bokstäver är utstansade i blå cardstock. Och om du gillar att texta stora fina alfabetsdie så kika på Altenews.

Sist men inte minst, Eliscrapar med ett härligt snögubbekort.

Och vill du värma hjärtat med gulliga snögubbar hos Pyssloteket vill jag rekommendera Mama Elephant Snow Friends . Visst är de bedårande!

Nu hoppas jag ni får feeling och hakar på Mariannes härliga moodboard för februari och taggar #pyssloteketmood så kanske vi lyfter just ditt alster nästa månad. Vem vet?

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag har hållit på i över tolv år och skapar mest kort. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Kommentera