Pippi på fåglar

Jag är ju väldigt förtjust i fåglar och när jag fick syn på Lawn Fawns set Special Delivery blev jag lite småkär. Kanske är det vårkänslorna som spökar, så jag köpte även dies till stämpelsetet.


Fåglarna är stämplade med MementoNeenah cardstock och färglagda med alkoholbaserade pennor (Copics och Altenew Artist Markers). Highlights är gjorda med vit Uniball Signo broad. Bakgrunden är gjord på glansigt papper, jag tog ett fotopapper, med Distress Oxides och ink blending tool. Just den här gången klippte jag faktiskt ut fåglarna (trots att jag har dies till) och monterade dem på kortet med 3D-kuddar.

Jag hoppas att ni känner att våren är på väg och att ni kan få njuta av en solstråle eller två under det som är kvar av helgen.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera