Vikarie!

Hoppar in för Susanne idag och har dessutom lyckats skapa utifrån månadens moodboard! Jag har varit trög med moodboardsen, eller med pysslandet överlag egentligen. Men den här månaden fick jag till det!

Här är den, lila, grönt, bröllop… Inspireras av färgerna, motivet, temat eller kanske alltihop?
Om du inspireras och skapar så tagga oss gärna med #pyssloteketmoodboard på Instagram så vi får se! Vi älskar att se vad ni skapar!
Här kan ni läsa hela inlägget om månadens moodboard och det finns en skiss för den som vill ha sånt!

 

Jag började med det här. Bakgrunden är en urgammal embossingfolder från We R Memorykeepers. Anna för inte dem längre (tror dock hon kan få tag i?) men spana in de som kommer från Altenew nu! Också 3d-foldrar och det finns en del riktigt läckra motiv! Just nu finns inget hemma hos Anna men det ramlar in emellanåt och försvinner lika fort.
Du vet väl att man alltid kan förbeställa det man önskar hos henne? Utan extra kostnad!

Stämplarna är även de från Altenew och färglagda med deras akvareller. Setet heter Paint-A-Flower Carnations. Texterna till det här setet är fantastiska fast till just det här kortet kommer texten från Versatile Vases, också det från Altenew.
Blingstenarna kommer från en påse dekorationer från Buttons Galore!

 

Nästa kort bygger på stämplar från min nya favorit Colorado Crafts ihop med papper från P13 och blocket Marble.
Det här stämpelsetet kommer från gruppen stämplar som kallas ”Lovely legs”. De är lite speciella på det sättet att de inte visar några huvuden eller ansikten på människorna, utan alltid bara benen. Vad tycker ni om dem?
Det här setet heter Happy Forevering och passade ju helt perfekt till månades moodboard.

Jag färglade med akvareller i rosa och lila toner som matchade pappret och kompletterade med grått, ljusblått och brunt i dörrarna. Och grönt såklart. =)
Det syns inte riktigt på bilderna med bakgrundspappret sprayade jag med shimmer spritz innan jag monterade mitt motiv på.

 

Utöver det jag använt och länkat till i den löpande texten har jag använt

 

Missa inte vår Cybercrop som pågår för fullt i Pysslotekets facebookgrupp!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar