Moodboard april

När jag satt och funderade över inspo till aprils moodboard så försökte jag hitta en högtid eller så att hänga upp det på. Påsken inföll supertidigt och är snart slut, valborgsmässoafton känns väl inte som en superroligt högtid att uppmärksamma…. Förutom det faktum att jag har bröllopsdag 30 april! Det är roligt! Så lite sånt tema blir det: färgen lila som kommer sig av att jag hade syrénlila skor/blommor/smycken plus lite bröllopsvibb med tärnor och fina paket. Och varför det blev lila på vår bröllop kan man undra för jag är själv egentligen alls inget fan av färgen – lila är ju en färg som ofta är en vattendelare, antingen älskar man det eller så avskyr man det. Men nog snickesnackat, här är april månads mood board: 

Jag tror att det här kan bli lite av en utmaning för några av mina DT-kollegor. För att vara lite snäll så gjorde jag istället en väldigt öppen skiss: 

Och här kommer min egen tolkning av både mood board och skiss i samma alster: 

Kortet är som synes i slimlineformat och jag har gått helt bananas med det lila 🙂 

Så, nu är handsken kastad. Ska bli spännande att se vilka som plockar upp den!

Material: Bristol smooth cardstock, distress oxides i Shade lilac och Seedless preserves, Leaf mix dies från Altenew, Scalloped slimline och layering stencil från Pinkfresh studio. Den lilla texten kommer från hÄnglar&Wings – ascoola vänner

Du har väl inte missat att vår påskCC är i full gång i Facebookgruppen? Kom och lek med oss där!

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

2 reaktioner på ”Moodboard april

    Vikarie! – Pyssloteket

    (6 april, 2021 kl. 09:53)

    […] oss gärna med #pyssloteketmoodboard på Instagram så vi får se! Vi älskar att se vad ni skapar! Här kan ni läsa hela inlägget om månadens moodboard och det finns en skiss för den som vill ha […]

    […] svårt. Det är ingen favoritfärg direkt så det är inget som jag använder så ofta. I och med månadens moodboard där grönt och lila är huvudingredienserna så tänkte jag, det blir ju ett perfekt tillfälle att ta en titt i mina […]

Kommentera