Tänkte bara sukta lite…

”Är det inte din bloggdag idag?” sa Anna till mig för en halvtimme sen…
”Skiiiiit!!” sa jag…
Rotade lite bland färdiga alster och det fanns mycket jag inte visat, tyvärr är det mesta inte i lager just nu men sukta kan man ju alltid? Är det något ni faller för så maila Anna så tar hon hem med nästa beställning!

Först ut är några kort med stämplar från MFT och det underbara setet Feel Better. Det är ett stort set, 6×8 inches men jag blev så kär så de fick vara värde priset. Krya på dig kort behöver man ju dessutom alltid. Pandemi eller inte.
Till alla alster idag har jag stämplat Versafine Onyx Black på Canson akvarellpapper och färglagt med akvareller.

Jag tycker de är så söta!

Här valde jag ett slimline format för att få med så många som möjligt av figurerna. Tycker den lilla skylten med Doctor is in är så söt. För att inte tala om texten. ”Take care of yourself. You´re the only you I´ve got” Det är två separata stämplar men jag valde att sätta ihop dem här.

Nästa kort är också med stämplar från MFT. Dessa heter Sweet Celebration – hur söta?!

Sist ut är ett par kort med stämplar från Altenew. Dessa förbeställde jag, de bara skrev slimline när jag såg dem.

Förutom ett par skira blommor/blad så finns det mängder med underbara texter i det här setet! Det kommer bli galet användbart! Setet är ett stort set dvs 6×6 inches, ca 15*20 cm. HÄR kan du kika närmare på det hos Altenew och se alster som andra skapat.

Visst blev det fint fast det är så enkelt?

Jag har även använt
Kortbaser
Svart cardstock
Stitched slimline die från Lawn Fawn

Missa inte den pågående CC´n i vår facebookgrupp! Några dagar återstår ännu!
Vi har även en insamling till Barnens Ö! Mer om det kan du läsa här!   Vill du lämna in saker i butiken så är det tidigast den 22 april som gäller. Plats är en brist i butiken och det är inte praktiskt möjligt för Anna att ta emot saker för långt innan.

I övrigt kan jag tala om att butiken är öppen, kolla alltid längst ner på sidan www.pyssloteket.se för att kontrollera öppettiderna innan du besöker oss. Vi tar emot max tre kunder åt gången och tillgång på handsprit finns.
Vill du slippa frakt hämta din order men inte gå in i butiken så går det bra att handla och betala i webshoppen och sen vänligt flirta med Anna så kommer hon ut med dina varor. =)

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera